VOC Cine Ribes

Projecció de tots els curtmetratges a competició de la Mostra del VOC. 


Primera part: Panteres d’Èrika Sánchez; Paris, la meca del parkour de Biel Macià; Emilia de Cristina Guillen; Tristos Tòpics de Joanic Geniüt; Els que callen d’Albert Folk Descans 

Segona part: Camí d’Àrreu d’Aleix Gallardet; L’estrany d’Oriol Guanyabens; Redempció de Miguel Llorens; Renaixem de David Segarra; Preludi d’Adrià Guxens.

PREMIS VOC
Mostra de Cinema en Català

Dissabte, 27 de febrer- 18:00 
Activitat gratuïta, entrades a: www.voc.cat

Premis VOC és un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Premis VOC són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts.

Premis VOC engloba tres categories, curtmetratges de ficciócurtmetratges documentals i Sala Oberta, destinada a projectes audiovisuals emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament.

Premis VOC és una mostra de cinema i audiovisual en llengua catalana que tindrà lloc en diverses poblacions i de forma simultània el mes de febrer de 2021.

VOC és l’acrònim de Versió Original en Català.

Més informació a www.voc.cat
Consulta el Programa 2021
Entrades a: www.voc.cat

VOSE: Versió original subtitulada a l’espanyol VOSC: Versió original subtitulada al català
VDC: Versió doblada al català VOC: Versió original català VDE: Versió doblada a l’espanyol.

Comparteix aquest contingut amb les teves amistats.