pel·lícula

María Rosa

Any Guimerà

Dissabte, 13 de de JULIOL a les 19:00h

Amb motiu de l’any Àngel Guimerà, Amics del cinema de la Vall de Ribes projecta el film Maria Rosa del director Cecil B. DeMille.

Per presentar aquesta pel.lícula històrica, els Amics del Cinema han convidat per fer la presentació a la catedràtica Sharon G. Feldman, reconeguda especialista en la trajectòria internacional d’Àngel Guimerà. Nascuda a Nova York, Feldman és catedràtica del departament d’Estudis Llatinoamericans i Peninsulars a la University of Richmond (Virgínia, Estats Units) i especialista en arts escèniques contemporànies.

Gaudirem també durant la projecció d’aquesta pel·lícula muda, de la partitura musical en directe del pianista Ferran Aran i Gibert.

Maria Rosa. Dir. Cecil B. DeMille. 1916. Int.: Geraldine Farrar, Wallace Reid, Pedro de Cordoba, James Neill. Estats Units. 50 min. cinema mut.

Als inicis de la seva carrera Cecil B. DeMille va adaptar aquest clàssic d’Àngel Guimerà que narra les tribulacions d’una pagesa catalana causades per la passió amorosa d’un pretendent deslleial.

VOSE: Versió original subtitulada a l’espanyol VOSC: Versió original subtitulada al català
VDC: Versió doblada al català VOC: Versió original català VDE: Versió doblada a l’espanyol. VCAT: Versió doblada al Català

Comparteix aquest contingut amb les teves amistats.