Cicle la filmoteca ideal de Miquel Porter i Moix

MUCHO RUIDO Y POCAS NUECES

Dissabte, 26 de juny – 19:00 

Cicle la filmoteca ideal de Miquel Porter i Moix

Much Ado About Nothing. Dir.: Kenneth Branagh. Int.: Kenneth Branagh, Emma Thompson, Keanu Reeves, Michael Keaton, Kate Beckinsale, Denzel Washington, Robert Sean Leonard. 1993. Regne Unit. 110 min. Comèdia romàntica. VDE.

A “La Filmoteca Ideal”,  Miquel Porter va incloure algunes notables adaptacions al cine d’obres de William Shakespeare, Aquesta és sens dubte una de les millors mostres que ens ha donat el setè art, ambientada en la Toscana italiana l amb uns diàlegs plens d’ironia i humor el director i actor Kenneth Brannagh va fer un film alegrement romàntic, divertit, fresc i lluminós, per disfrutar un munt de vegades d’aquesta història d’amors creuats, traïcions i lleialtats al segle XVII. Excel.lent partitura musical de Patrick Doyle.

Cicle la filmoteca ideal de Miquel Porter i Moix

Al 1994 l’historiador i crític cinematogràfic Miquel Porter i Moix (1930-2004) va publicar el llibre LA FILMOTECA IDEAL una selecció de films que tot bon aficionat al setè art hauria de veure, films de tots els generes, nacionalitats i èpoques, obres conegudes i altres no tant però totes d’una qualitat ben contrastada. El llibre fa un recorregut per l´història del cinema des de els seus inicis fins la dècada dels noranta fent un recull d’aquells títols que per diferents motius considera essencials per entendre el cine com art però també com a fenomen social i cultural del segle XX.

Ara Els Amics del cinema de la Vall de Ribes hem seleccionat algunes d’aquestes pel·lícules per gaudir-les en la pantalla del cinema Catalunya. Per començar Les Demoiselles de Rochefort

Trailer

VOSE: Versió original subtitulada a l’espanyol VOSC: Versió original subtitulada al català
VDC: Versió doblada al català VOC: Versió original català VDE: Versió doblada a l’espanyol.

Comparteix aquest contingut amb les teves amistats.