"La Filmoteca Ideal"
de Miquel Porter i Moix

La doble vida de Verónica

Dissabte, 30 de d’octubre – 19:00 

La double vie de VéroniqueDir. Krzysztof Kieslowski. Int. Irène Jacob, Halina Gryglaszewska, Kalina Jedrusik. 1991. 98min. França-Polònia. Drama

Història de dues dones Weronika i Véronique , una viu a Polònia i té una brillant carrera com a cantant, l’altre idèntica i amb moltes similituds vitals viu a França.

El realitzador Krzysztof Kieslowski, va iniciar amb aquest film, la seva etapa al cinema francès que poc després li va proporcionar la seva i exitosa trilogia dels colors (Bleu, Rouge i Blanc) i va aconseguir una excel·lent acollida de crítica i públic amb aquesta pel.licula, sugerent i misteriosa, que es va beneficiar de la presència de l’actriu Irène Jacob (premi a Cannes) i una poètica fotografia de tonalitats grogues i daurades, que li donen una sensibilitat molt adequada a la història que ens explica.

Aquest film forma part del grapat de pel·lícules del cicle “La Filmoteca Ideal” de l’historiador Miquel Porter i Moix i que el Cinema Catalunya ens està oferint al llarg d’aquest 2021.

Trailer

VOSE: Versió original subtitulada a l’espanyol VOSC: Versió original subtitulada al català
VDC: Versió doblada al català VOC: Versió original català VDE: Versió doblada a l’espanyol.

Comparteix aquest contingut amb les teves amistats.