El Festival Gollut realitza al mes de Juliol una retrospectiva del cineasta Antoni Padrós, 1937.
Figura singular del cinema Català. Procedent de la pintura, la seva libertar creativa practica Durant el franquisme el va colocar las marges del cinema.

Antoni Padrós dirigeix aquest musical terrorista, protagonitzat per una versió humorísticament tergiversada i subvertida dels valors del famós icona infantil de Hollywood: Shirley Tample, la nena dels tirabuixons que va ser un element més de la política tranquil·litzadora del New Deal i de la imatge optimista que venia dels Estats Units.

Shirley Temple Story

Dissabte, 2 de juliol –  17:00h

Shirley Temple Story. 1976. Dir. Antoni Padrós. Musica. Jaume Figueres i Antoni Padrós. Int.: Rosa Morata, Dolors Ducastella, Montserrat fontova, Carmen Rambla. Espanya. 240 min. +16 anys. VOE

La protagonista, encarnada per l’actriu Rosa Morata, inicia un llarg recorregut fins al País d’Esmeralda per entrevistar-se amb el Màgic d’Oz, després d’assabentar-se a través de la ràdio que el paper protagonista de la pel·lícula El Màgic d’Oz serà interpretat per Judy Garland. Al llarg del viatge que empren en companyia de les senyores Pit, Pot i Put, la protagonista es veurà perseguida per una malvada fada de l’Est i manipulada per tres joves revolucionaris anarco-estructuralistes.

Comptarem amb la presència de Jan Baeta (Director del festival).

Hi haurà un intermig de 15’ amb copa de cava.

VOSE: Versió original subtitulada a l’espanyol VOSC: Versió original subtitulada al català VOE versió original castellà
VDC: Versió doblada al català VOC: Versió original català VDE: Versió doblada a l’espanyol.

Comparteix aquest contingut amb les teves amistats.