CONFERÈNCIA POL AVINYÓ, SOBRE L'ÒPERA "ANDREA CHÉNIER"

CONFERÈNCIA POL AVINYÓ, SOBRE L'ÒPERA "ANDREA CHÉNIER". CINEMA CATALUNYA DE RIBES DE FRESER

DISSABTE 10 DE FEBRER de 2018 · 19 H · En català

Amb l'especialista en òpera del Gran Teatre del Liceu Pol Avinyó

Sortida al Gran Teatre del Liceu a l'òpera Andrea Chénier

El Gran Teatre del Liceu i l'Ajuntament de Ribes de Freser promouen la iniciativa Liceu al territori per afavorir que les persones que viuen allunyades de Barcelona obtenir entrades subvencionades i facilitar el transport que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes col·laboren en la difusió i organització de l'activitat en la seva tasca de difondre l'òpera dels darrers anys al Cinema Catalunya.

L'activitat començarà amb una conferència l'òpera Andrea Chénier de l'especialista en òpera Pol Avinyó, del dia 10 de febrer, a les 19 h, al Cinema Catalunya, de Ribes de Freser.

Liceu al Territori és una iniciativa per popularitzar l’òpera i ajudar al públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre el gènere, tot animant-los a gaudir de la seva màgia d’una forma distesa i atractiva.

Es tracta d’un dels projectes més a l’alça del Gran Teatre del Liceu, que preveu doblar el nombre de poblacions a curt termini i facilitar que més persones puguin gaudir d’entrades subvencionades que alleugerin l’impacte econòmic de traslladar-se a Barcelona.

Tags: ÒPERA, MÚSICA, VOSE, CONFERÈNCIA, PRESENTACIÓ

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

FaLang Language Switcher (mòbil)

English