HOMICIDI INVOLUNTARI

HOMICIDI INVOLUNTARI. CINEMA CATALUNYA. FILMOXARXA

DISSABTE 13 D'ABRIL· 19.30 H · VOSC

Nou film de la iniciativa Filmoxarxa!

Drabet · Dir. Per Fly. Int.: Jesper Christensen, Pemilla August, Charlotte Fich. 99 min. Drama. Dinamarca

Sinopsi:

Un professor universitari casat manté relacions amb una noia activista del moviment antiglobalització. En l’atac a una fàbrica d’armes, els activistes atropellen mortalment un policia. Tots es neguen a revelar qui conduïa la furgoneta en el moment de l’atropellament.

Tràiler:


  

 

FILMOXARXA al Cinema Catalunya de Ribes de Freser

logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

FilmoXarxa és una iniciativa que es posa en marxa per ajudar a distribuir per tota la geografia catalana un seguit de films subtitulats en català i que fins ara no han trobat acollida dins dels circuits comercials habituals. Són pel·lícules europees, que tenen menys de deu anys i que han estat presentades a festivals prestigiosos.

Sovint són obres que ens mostren la cara fosca de la realitat del nostre continent, però a vegades ho fan en clau de comèdia o acollint-se als esquemes del thriller. Són pel·lícules que venen de cinematografies potents i consolidades, com la francesa, l’alemanya i la britànica, però també de països que la nostra indústria oblida, com Estònia, Sèrbia i Eslovènia.

La FilmoXarxa també proposa documentals de contingut social o cintes que pertanyen a l’arxiu de la Filmoteca i que ens permeten descobrir el patrimoni cinematogràfic català. Tradició i present. Arrels i obertura al món.

Etiquetes: CATALÀ, VOSC, CINEMA, DRAMA, RESSOPÓ, FILMOXARXA

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català