ENTRE DOS AGUAS

ENTRE DOS AGUAS. CINEMA CATALUNYA. CICLE GAUDÍ

DISSABTE 16 DE MARÇ DE 2019 · 19 H · VOE

Direcció: Isaki Lacuesta · Guió: Isaki Lacuesta, Isa Campo i Fran Araújo · Música: Raül Refree i Kiko Veneno · Estrena: Novembre de 2018 · Durada: 130 min. · Gènere: Drama · Versió: Original en castellà · Intèrprets: Israel Gómez Romero, Francisco José Gómez Romero

Sinopsi:

Isra i Cheíto són dos germans gitanos: l’Isra va ser sentenciat a presó per tràfic de drogues i el Cheíto es va allistar a Infanteria de la Marina. Quan l’Isra surt de la presó i el Cheíto torna d’una llarga missió, tornen a l’illa de San Fernando. El retrobament entre els dos germans porta records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens. 

Han passat dotze anys des de La leyenda del tiempo, la pel·lícula de Lacuesta quan l’Isra i el Cheíto eren adolescents. Ara l’Isra retorna a San Fernando per recuperar a la seva dona i les seves filles. Però, com aconseguirà tirar endavant en el lloc amb la taxa d’atur més alta d’Espanya?

La seva recerca de redempció, la seva necessitat d’ordenar les seves vides i reconciliar-se uneix a l’Isra i el Cheíto una vegada més.

Tràiler:


 

 

 Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freserlogo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

Etiquetes: DOCUMENTAL, CICLE GAUDÍ, VOE, CINEMA, DRAMA, RESSOPÓ, FICCIO

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català