• Inici
  • Contacte
  • Associació dels Amics del cinema de la Vall de Ribes
Associació dels Amics del cinema de la Vall de Ribes
Adreça:
C/Major 19
Ribes de Freser
Girona
17534
Catalunya (España)
Mòbil:
+656325582
Enviar un correu electrònic
(opcional)
Altres informacions:

Entitat cívica gestora del Cinema Catalunya de Ribes de Freser, sala que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe.

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català