Avis legal i Política de protecció de dades

Avís legal

 

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: l’empresa titular d’aquesta web és ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES en endavant EL TITULAR amb domicili a Carrer Major 19, amb codi postal 17534 de Ribes de Freser, província de Girona i amb número de N.I.F: G 17859174, degudament inscrita al corresponent Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya. 

I. USUARIS:

L’accés i/o l’ús a aquesta pàgina web atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap mena de reserva, les presents condicions generals, així com les condicions particulars que, si s’ escau, complementin, modifiquin o substitueixin les condicions generals en relació amb determinats serveis i continguts del lloc web.

 

II. ÚS DEL LLOC WEB, ELS SEUS SERVEIS I CONTINGUTS:

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc Web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Així mateix, queda prohibit, l’ús del Web amb finalitats il·lícites o lesives contra EL TITULAR o qualsevol tercer; o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc Web.

Respecte dels continguts (informacions, textos, gràfics, arxius de so i/o d’ imatge, fotografies, dissenys, etc.), es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, tret que es tingui l’autorització dels seus legítims titulars o resulti legalment permès.
 • Qualsevol vulneració dels drets de EL TITULAR o dels seus legítims titulars sobre els mateixos.
 • La seva utilització per a tot tipus de fins comercials o publicitaris, diferents dels estrictament permesos.
 • Qualsevol intent d’obtenir els continguts del lloc Web per qualsevol mitjà diferents dels que es posin a disposició dels usuaris així com dels que habitualment es facin servir a la xarxa, sempre que aquests no causin perjudici al lloc Web de EL TITULAR

 

III. MODIFICACIÓ UNILATERAL:

EL TITULAR podrà modificar unilateralment i sense previ avís, sempre que ho consideri oportú, l’estructura i disseny del lloc Web, així com modificar o eliminar els serveis, els continguts i les condicions d’accés i/o d’ús del lloc Web.

 

IV. HIPERENLLAÇOS:

L’establiment de qualsevol hiperenllaç entre una pàgina web i qualsevol de les pàgines web del lloc Web de EL TITULAR estarà sotmès a les següents condicions:

 • No es permet la reproducció ni total ni parcial de cap dels serveis ni continguts del lloc Web de EL TITULAR
 • Qualsevol vulneració dels drets de EL TITULAR o dels seus legítims titulars sobre els mateixos.
 • La pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d’establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a EL TITULAR.
 • Sota cap circumstància, EL TITULAR serà responsable dels continguts o serveis posats a la disposició del públic en la pàgina web des de la qual es realitzi l’hiperenllaç, ni de les informacions i manifestacions incloses en les mateixes.

 

V. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT:

EL TITULAR no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

 • L’incompliment per part de tercers de les seves obligacions o compromisos en relació amb els serveis prestats als usuaris a través del lloc Web.
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs que estiguin a la disposició dels usuaris en el lloc Web.
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent, contrari a les presents Condicions Generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats o a l’ordre públic, del lloc Web, els seus serveis o continguts, per part dels usuaris.
 • La recepció, obtenció, emmagatzematge, difusió o transmissió, per part dels usuaris, dels continguts.
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.
 • La falta d’utilitat, adequació o validesa del Web i/o dels seus serveis o continguts per a satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris.
 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del Web i/o dels seus serveis o continguts.

 

VI. DURADA:

La durada de la prestació del servei del lloc Web i dels serveis que s’hi presten és de caràcter indefinit. Sense perjudici de l’anterior, EL TITULAR es reserva el dret d’ interrompre, suspendre o acabar la prestació del servei del Web o de qualsevol dels serveis que ho integren, en els mateixos termes que es recullen en la condició tercera.

 

VII. PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

A l’efecte de preservar els possibles drets de propietat intel·lectual, en el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que s’ha produït una violació dels seus legítims drets per la introducció d’un determinat contingut en el Web, haurà de notificar aquesta circumstància a EL TITULAR indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits. Si la reclamació la presenta un tercer distint de l’interessat, haurà d’indicar la representació amb la qual actua.
 • Indicació dels continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seva ubicació en el Web.
 • Acreditació dels esmentats drets de propietat intel·lectual.
 • Declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

La marca EL TITULAR i les corresponents marques gràfiques són totes elles marques registrades i queda prohibida la seva reproducció o ús sense l’autorització del seu titular. La legitimitat dels drets de propietat intel·lectual o industrial corresponents als continguts aportats per tercers és de l’exclusiva responsabilitat dels mateixos.

 

VIII. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ:

Les presents Condicions Generals es regiran per la legislació espanyola.

EL TITULAR i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili de l’usuari per a quantes qüestions poguessin suscitar-se o accions exercitar-se derivades de la prestació del servei del Web i dels seus serveis i continguts i sobre la interpretació, aplicació, compliment o incompliment de tot allò que aquí s’estableix. En el cas que l’Usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, EL TITULAR i l’Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la Jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Granollers (Barcelona).

ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES
© Tots els drets reservats.

 


 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament

ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES

Finalitat

– Enviament d'informació de la programació d'activitats, via mailing, whatsapp o sms. 
– Tractament amb finalitats de promoció cultural, informació i propostes, relacionades amb l’activitat de l'Associació dels amics del cinema de la Vall de Ribes, adaptades a l’usuari mitjançant elaboració de perfils; ja sigui de la seva programació habitual o del Festival Gollut.
– Gestió administrativa socis; altes, baixes, modificació de dades, etc.

Legitimació

Consentiment de l’interessat, a excepció de determinats suposats en els quals existeixi interès legítim

Destinataris

Les seves dades seran tractades exclusivament per l'ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES o DINÀMIC ENGINY, SLU, entitat organitzadora del Festival Gollut, a excepció d’aquells casos en els quals la comunicació de les seves dades a tercers sigui necessària per poder realitzar la finalitat directament relacionada amb l’organització, pagament, acomodació i assistència a l’espectacle contractat. 

Conservació de les dades

Fins a la finalització del servei o existeixi obligació legal

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional. 
Presentar una reclamació davant Autoritat de Control (www.agpd.es).

 INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable de tractament de les teves dades?

Identitat

ASSOCIACIÓ DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES, en endavant, AMICS DEL CINEMA.
CIF:G 17859174
Inscrita en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya en data 27/11/2003 amb el número 4598.

Direcció postal

C/Major 19, 17534, Ribes de Freser, Girona

Telèfon

656325582

e-mail

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades?  

  • Gestió de la programació, col·laboracions en assistència a activitats i realització d’enquestes d’opinió i satisfacció;
  • Gestió de la programació pròpia;
  • Ús del cinema Catalunya per a altres activitats;
  • Enviament de comunicacions adaptades a l’usuari mitjançant elaboració de perfils;
  • Tramitacions en la gestió de socis

 

Quina és la legitimació del tractament de les seves dades?

 • Relació contractual entre els AMICS DEL CINEMA i els seus socis, alhora d'omplir voluntàriament el formulari d'inscripció a socis o a qualsevol actitivat. Per a completar el procés  és obligatori que ens faciliti les dades personals que li demanin. Si no ens facilita les seves dades personals, el procés de compra no podrà ser completat.
 • El seu consentiment lliure, específic, informat, inequívoc.  

 

A quins destinataris comuniquem les seves dades?

Les seves dades seran tractades exclusivament pels AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES o DINÀMIC ENGINY SLU amb la següent excepció: les dades que ens proporcioni podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de finalitats directament relacionades amb l’organització d'activitats pròpies o  espectacles o entitats que organitzin en el seu nom. I el cedent de les dades, com a l’empresa que s’encarregui de la gestió de venda d’entrades, per a les gestions de cobrament i pagament de les entrades, així com a les entitats o organismes amb els quals existeixi obligació legal de cessió. No es produiran transferències a tercers països fora de la Unió Europea sense que intervingui el seu consentiment.  

 

Quant temps conservem les seves dades personals?

Les dades personals que ens faciliti es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament, o quan sigui necessari conservar-les per raó d’obligacions legals.  Quan la conservació ja no sigui necessària, se suprimiran amb les mesures de Seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la seva destrucció total.  

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment;
 • Dret a accedir, rectificar i suprimir les dades;
 • Dret de limitació de l’ús o oposició del tractament de dades;
 • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.agpd.es), si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Descarregui tots els models d’exercici de drets aquí.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:

C/Major 19, 17534, Ribes de Freser, Girona

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
powered by social2s

Pagament de quota de soci

Cal seleccionar la modalitat de soci altra cop abans de procedir al pagament

Modalitats soci
0
0
1
s2smodern

Programació i activitats. La cartellera del Cinema Catalunya

Benvolguts socis, sòcies, espectadors i espectadores,

Us animem a participar a partir del dia 12 d'octubre de la sisena edició del nostre festival de cinema, el Festival Gollut. Un festival que amb gran esforç ha aconseguit en pocs anys un substancial creixement quantitatiu i qualitatiu, i aquest esforç, sobretot en les últimes edicions no hagués estat possible sense l'estreta col·laboració d'Amics del Cinema i l'empresa Dinàmic Enginy.

El programa que us proposem és una mostra d'això, i sota el lema “la concòrdia canvia el món”, una excel·lent selecció de projeccions cinematogràfiques, exposicions, xerrades i diversos actes que mereixen la vostra atenció.

Així, us convidem a participar i gaudir en qualsevol de les seus programades per a aquesta sisena edició del Festival Gollut i els que sou membres del nostre cineclub aprofiteu el descompte aplicable als socis i sòcies, així com la invitació que us fa el Festival a una de les 4 sessions específiques que podeu triar que rebreu per correu electrònic.

Cordialment.

Sergi Díaz

President dels Amics del cinema de la Vall de Ribes

Carfanaum

Carfanaum

5 octubre 19.00 h VDE / 6 octubre 18.00 h VDE Dir. Nadine Labaki Int.: Nadine Labaki, Kawthar Al Haddad,...
6è Festival Gollut

6è Festival Gollut

Del 12 d'octubre al 3 de novembre a Ribes de Freser Descomptes especials per a socis dels Amics del...

0
0
1
s2smodern

Calendari

Cartellera del Cinema Catalunya de Ribes de Freser i de les activitats organtizades pels Amics del cinema de la Vall de Ribes. També mostra la programació del Festival Gollut, mostra de cinema compromès, muntanya, medi ambient i fotoperiodisme

 

0
0
1
s2smodern

Inscripció d'obres al festival

 

Inscripció d'obres audiovisuals:
llargmetratges o curtmetratges

                         

Inscripció de reportatges fotogràfics:
de fotoperiodisme social
o de muntanya i medi ambient

 

 

 

0
0
1
s2smodern

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català