• Programació 6è Festival Gollut
 • Programació 6è Festival Gollut

  Des de novembre a gener us proposem una programació de qualitat ben variada, films reconeguts d'aquest any 2019 com son Joker, Érase una vez Hollywood i Hotel Bombay, seguim amb el Cicle Gaudí amb la Vida sense la Sara Amat i Litus, el cicle de cinema infantil en català CINC, amb Toy Story 4, El Parc Màgic, La Lego Pel·lícula 2 i Angry Birds, recuperem clàssics com Con la muerte en los talones, seguim amb 3 activitats del 6è Festival Gollut reprogramades, com són el Concert de The Taffaners, el tast de Ratafia Moliné i la conferència "Els cossos del Castell de Sant Pere: ¿eren Golluts?", La sessió Bandarra del Dia més curt, i també la música i l'art seguirà tenint un espai amb el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra amb Valenti Maymó, les òperes Tosca i Cendrillon i el concert filmat de Jacques Lousier Trio - Play Bach and more.

  No us ho perdeu i gaudiu de la cultura a la Vall de Ribes

   

LA VIDA SENSE LA SARA AMAT

LA VIDA SENSE LA SARA AMAT

Dissabte, 16 novembre 19.00h VOC, al Cinema Catalunya. Cicle Gaudí En acabat ressopó col·laboratiu amb...
EL PARC MÀGIC

EL PARC MÀGIC

17 novembre,17.00 h . VDCCinema Catalunya. Cicle CINC Dir. Dylan Brown. 2019. 85min. Animació. Sinopsi: La...
 • LA VIDA SENSE LA SARA AMAT
 • EL PARC MÀGIC
 • LA VIDA SENSE LA SARA AMAT

  Dissabte, 16 novembre 19.00h VOC, al Cinema Catalunya.
  Cicle Gaudí

  En acabat ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors i els Amics del cinema conviden a una copa de cava i beure

  Dir. Laura Jou Int.: Biel Rosell, Maria Morera, Francesca Piñón, Anna Sabaté. 2019. 90min. Drama. +12 anys

  Sinopsi:

  Qui se’n recorda, avui, de la Sara Amat? Tenia tretze anys quan una nit d’estiu, jugant a amagar amb la colla, desapareix sense deixar cap rastre. 

  El Pep, qui està completament enamorat d’ella, se la troba amagada a la seva habitació. La noia ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Tot i saber que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble.

  La vida sense la Sara Amat és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís que es veu obligat a viure una doble vida i d’una nena que ja no és una nena i que vol acomplir el desig ferotge i urgent de fugir.

  Tràiler:


   

   

   Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freserlogo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • EL PARC MÀGIC

  17 novembre,17.00 h . VDC
  Cinema Catalunya. Cicle CINC

  Dir. Dylan Brown. 2019. 85min. Animació.

  Sinopsi:

  La June té una capacitat de creació desbordant. Li agrada concebre parcs d’atraccions imaginaris, màgics... Els pensa, els dibuixa... però, un parc d’atraccions, inventat amb la imaginació, pot esdevenir real?

  Tràiler:

    

  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • LA VIDA SENSE LA SARA AMAT
 • EL PARC MÀGIC
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català