MANON LESCAUT, LICEU A LA FRESCA

MANON LESCAUT, LICEU A LA FRESCA

Dissabte 16 de juny de 2018 · 22 h Nota: Per evitar inclemències meteorològiques la projecció es realitzarà...
LA MUJER FANTÁSTICA

LA MUJER FANTÁSTICA

DISSABTE 16 DE JUNY DE 2018 · 19:30 H · VOE Dir.: Sebastián Lelio · Int.:...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • MANON LESCAUT, LICEU A LA FRESCA
 • LA MUJER FANTÁSTICA
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • MANON LESCAUT, LICEU A LA FRESCA

  Dissabte 16 de juny de 2018 · 22 h

  Nota: Per evitar inclemències meteorològiques la projecció es realitzarà a dins del Cinema Catalunya

  Fitxa artística

  VOSE En francès · Manon Lescaut · Giacomo Puccini. Transmissió en directe a la Plaça del Mercat des del Gran Teatre del Liceu · 2018 · Dir. Musical: Emmanuele Villaume. Dir. Escena: Davide Livermore. Repartiment: Ludmyla Monastyrska, David Biži, Gregory Kunde · 3h

  Organitza: Gran Teatre del Liceu i l'Ajuntament de Ribes de Freser. Col·labora: Amics del cinema de la Vall de Ribes

  Sinopsi

  Passió, plaer i remordiment en una història sobre contradiccions i renúncies. Inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost, Puccini va obtenir amb Manon Lescaut el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte. El Liceu acull una nova coproducció entre el coliseu barceloní, el Palau de les Arts de València i el Teatro San Carlo de Nàpols. L’acció ens situa en el context de la immigració de principis del segle XX a l’illa d’Ellis, Nova York, com a rerefons. Els Amics del cinema de la Vall de Ribes col·laboren amb l’Ajuntament de Ribes de Freser, que s’ha adherit al programa Liceu al Territori. L’objectiu és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística. Permet assisitir d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots..

   

  Tràiler

  Més informació

 • LA MUJER FANTÁSTICA

  DISSABTE 16 DE JUNY DE 2018 · 19:30 H · VOE

  Dir.: Sebastián Lelio · Int.: Daniela Vega , Francisco Reyes , Aline Kuppenheim, Luis Gnecco, Amparo Noguera, Antonia Zegers, Roberto Farías · 2016 · 104
  mins. · DCP · Drama. Transexualitat. Transgènere

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors.
  Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

   

  Premis

  Un dels millors films de l’any amb nombrosos premis entre els quals: Premi Oscar 2018 Millor pel·lícula estrangera, Premios Goya 2018 millor film iberoramèrica, Premi al Millor
  guió del Berlin International Film Festival-Berlinale 2017, Mar del Plata International
  Film Festival 2017.

  Sinopsi:

  Marina és una jove cambrera i aspirant a cantant. Orlando, 20 anys més gran que ella, és propietari d’una impremta. Marina i Orlando estan enamorats i planegen un futur junts. Després d’una nit de festa, Orlando no se sent bé. Marina el porta a urgències però Orlando mor en arribar a l’hospital. No obstant això, en lloc de poder fer el seu dol, Marina ha d’enfrontar les sospites per la seva mort.

  El doctor i la família d’Orlando desconfien d’ella. Una detectiu la investiga. L’ex dona no la vol en el funeral. I és amenaçada pel fill gran d’Orlando qui vol expulsar del seu  epartament.

  Marina és una dona transsexual i per a la família d’Orlando seva identitat és una completa
  aberració. Marina haurà de lluitar pel dret a ser qui és. Haurà d’enfrontar contra les mateixes forces que ha lluitat tota la vida per convertirse en el que és ara: una dona complexa, forta, passional... fantàstica.

  Tràiler:


   

   

   Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • MANON LESCAUT, LICEU A LA FRESCA
 • LA MUJER FANTÁSTICA
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català