• Programació estiu 2018
 • Programació estiu 2018

  Aquest estiu programem més films que mai, de tots els gèneres i per tots els gustos. Recuperem els millors films de l'any i us convidem a gaudir de les sessions especials de cinema retro, cicle de cinema coreà, la nit del cinema de por, del recital poètic Camins del Paradís i de la conferència del centenari de la Revolució Russa amb la projecció espectacular de Dr. Zhivago, les sessions de Cicle Gaudí i òpera... Un estiu de cine de veritat

LA DAMA DE PICAS, l'òpera de Txaikovski

LA DAMA DE PICAS, l'òpera de Txaikovski

DIUMENGE 23 DE SETEMBRE · 19.30 H · VOSE en rus Conductor: Mariss Jansons · Director: Stefan Herheim...
 • LA DAMA DE PICAS, l'òpera de Txaikovski
 • LA DAMA DE PICAS, l'òpera de Txaikovski

  DIUMENGE 23 DE SETEMBRE · 19.30 H · VOSE en rus

  Conductor: Mariss Jansons · Director: Stefan Herheim · Int.: Alexey Markov | Anatoli Sivko | Andrei Popov | Andrii Goniukov | Larissa Diadkova | Mikhail Makarov | Misha Didyk | Vladimir Stoyanov · 3 actes · Durada: 3 h · Cantada en rus

  A l’entreacte els Amics del cinema convidem a nyoca, beure i cava a tothom.

  Sinopsi:

  Herman, es un oficial de l’exèrcit que manipula a Lisa per a arribar fins a la seua àvia, la comtessa. Sobre aquesta vella dama circula la llegenda que és coneixedora d’una fórmula per guanyar al joc de cartes anomenat faraó, Herman, obsessionat per conèixer-ne el secret, arrisca la seva carrera, l’amor de Lisa, la vida de la comtessa i finalment la seva vida.

  Tràiler:


  <
   

   logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • LA DAMA DE PICAS, l'òpera de Txaikovski
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català