TIERRA FIRME

TIERRA FIRME

DISSABTE 20 DE GENER · 19:30 H · VDC Dir. Carlos Marqués-Marcet · Int: David Verdaguer, Natalia Tena,...
DON CARLO

DON CARLO

DISSABTE 27 DE GENER de 2018 · 19:30 H · VOSE Òpera en 5 actes de Giuseppe Verdi · Gravació en viu...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • TIERRA FIRME
 • DON CARLO
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • TIERRA FIRME

  DISSABTE 20 DE GENER · 19:30 H · VDC

  Dir. Carlos Marqués-Marcet · Int: David Verdaguer, Natalia Tena, Oona Chaplin i Geraldine Chaplin · 2016 · CATALUNYA · DCP · 113’ · Comèdia dramàtica. Relacions humanes. homosexualitat.

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors. Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

  Sinopsi:

  Eva és una professora de salsa de 35 anys que necessita ser mare mentre que la despreocupada Kat mai es va imaginar tenir un nen en els seus braços, però no suportaria la seva vida sense Eva. Roger, el millor amic de Kat, torna a la ciutat per celebrar el seu aniversari i es veu embolicat en un pla que el convertiria en pare. Aquest excèntric trio s’haurà d’enfrontar al desig, a l’amor i a la amistat, entre altres coses, en una relació molt confusa i plena de malentesos. Podran acabar tots junts?

   

  Tràiler

  Crítica i més informació

  Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser

  Més informació

 • DON CARLO

  DISSABTE 27 DE GENER de 2018 · 19:30 H · VOSE

  Òpera en 5 actes de Giuseppe Verdi · Gravació en viu des de l’Opéra National de Paris · DCP · Transmissió en diferit · Dir.: Krzysztof Warlikowski · Int.: Jonas Kaufmann | Ildar Abdrazakov | Sonya Yoncheva
  A l’entreacte convidem a tots als asistents a nyoca i copa de cava.

  Sinopsi:

  Si existeix una òpera que desafiï els límits a tots els nivells, ja siguin dramàtics o dramatúrgics, és sense cap dubte Don Carlos de Verdi, l’obra d’un compositor italià creada en francès, on el clima de guerra amb Espanya i la malenconia dels éssers humans atreuen la nostra atenció sobre la destinació de Flandes.

  Més informació

  Tràiler

  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • TIERRA FIRME
 • DON CARLO
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català