• Programació novembre - gener
 • Programació novembre - gener

  Aquest hivern tornem a la programació regular després del 5è Festival Gollut i us convidem a gaudir dels films més taquillers de l'any com Jurassic World, Los Increíbles 2 i Campeones i seguim recuperant cinema retro i seguim amb les sessions amb ressopó culinari del Cicle Gaudí... Un hivern de cine!

MARIA BY CALLAS

MARIA BY CALLAS

DISSABTE 10 DE NOVIEMBRE · 19.30 H · VDE Any: 2017. Durada: 113 min. França. Direcció: Tom Volf. Música:...
 • MARIA BY CALLAS
 • MARIA BY CALLAS

  DISSABTE 10 DE NOVIEMBRE · 19.30 H · VDE

  Any: 2017. Durada: 113 min. França. Direcció: Tom Volf. Música: Jean-Guy Veran. Fotografia: Janice Jones. Documental

  Sinopsi:

  Dir. Tom Volf. 2017. 119 min. Documental. Aquest documental centrat en la figura de la increïble cantant d’òpera coneguda com La Divina reuneix un valuós material d’arxiu, en part inèdit, amb gravacions de la soprano, fotografies mai vistes, vídeos personals, cartes privades i la presència dels seus millors amics i col·legues, entre ells, Vittorio De Sica, A. Onassis, P. Paolo Pasolini o Omar Sharif.

  Tràiler:   

   logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • MARIA BY CALLAS
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català