• Programació de març a abril de 2018
 • Programació de març a abril de 2018

  Us oferim una selecció dels films més reconeguts als Oscars, Goyas i Gaudis. Films plens d’ànima, bones històries, excel·lent cinematografia, de molts gèneres per triar, films per venir amb família i nens, i òperes espectaculars.

LOHENGRIN

LOHENGRIN

DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSE Òpera de Richard Wagner · Gravació en viu des la Semperoper...
COCO

COCO

DIVENDRES, 30 DE MARÇ · 17 H / DIUMENGE, 1 D’ABRIL · 17 H VDE · Coco · Dir: Lee Unkrich i Adrián...
LA PELL FREDA I ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

LA PELL FREDA I ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

Programa previst 17.30 H ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES 19.30...
TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS

TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS

DIVENDRES, 30 DE MARÇ · 19.30 H · VDE / DIUMENGE, 1 D’ABRIL · 19.30 H vose en anglès Three Billboards...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • LOHENGRIN
 • COCO
 • LA PELL FREDA I ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS
 • TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • LOHENGRIN

  DISSABTE 24 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSE

  Òpera de Richard Wagner · Gravació en viu des la Semperoper de Dresden · 2015 · Durada: 3h 35min · DCP · En diferit · Dir.: Josep Pons · Int.: Georg Zeppenfeld, Piotr Beczała, Anna Netrebko, Tomasz Konieczny

  A l’entreacte convidem a tots als asistents a nyoca i copa de cava.

  Sinopsi:

  La posada en escena és una recuperació de la intemporal producció de Christine Mielitz, explica la història de la malvada parella formada per Ortrud i Telramund, els que volen apoderar-se de Brabante i destruir a Elsa, hereva del tron després de la desaparició del seu germà Gottfried, i és un de les millors produccions de lohengrin que s’han fe mai amb una profunditat psicològica, escenari intemporal i vestits imponents molt destacables. A l’entreacte convidem a tots als asistents a nyoca i copa de cava.

  Més informació

 • COCO

  DIVENDRES, 30 DE MARÇ · 17 H / DIUMENGE, 1 D’ABRIL · 17 H

  VDE · Coco · Dir: Lee Unkrich i Adrián Molina · Guió: Adrián Molina, Matthew Aldrich. Estats Units · 2017 · 109 mins. DCP · Infantil. Animació

  Pel.lícula guanyadora de dos Oscars al film d’animació i cançó

  Sinopsi:

  Protagonitzada per Miguel, un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. La seva passió el portarà a endinsar-se en la “Terra dels Morts” per conèixer el seu veritable llegat familiar.

  Tràiler:


  Més informació

 • LA PELL FREDA I ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

  Programa previst

  17.30 H ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS DELS AMICS DEL CINEMA DE LA VALL DE RIBES

  19.30 H PROJECCIÓ DE LA PELL FREDA

  21.20 H RESSOPÓ COL·LABORATIU, BEURE I COPA DE CAVA

  DISSABTE 31 DE MARÇ DE 2018 · 19:30 H · VOSC

  Cold skin · Dir. Xavier Gens · Int: David Oakes, Ray Stevenson, Aura Garrido · 2017 · CATALUNYA · DCP · 100’ · Fantàstic. Terror. Monstres. Supervivència

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors.
  Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

   

  Sinopsi:

  En una illa perduda enmig de l’oceà, dos homes es defensen, nit després de nit, protegits en un far, del setge d’unes estranyes criatures marines. Sotmesos a l’extrema tensió, sense entendre les raons de l’atac, hauran de replantejar-se com enfrontar-se allò que és desconegut. Adaptació de la reeixida obra d’Albert Sánchez Piñol.
   

  Tràiler:
  Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser

  Més informació

 • TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS

  DIVENDRES, 30 DE MARÇ · 19.30 H · VDE / DIUMENGE, 1 D’ABRIL · 19.30 H vose en anglès

  Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Dir: Martin McDonagh. Int: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Caleb Landry Jones. 2017. 112 mins · DCP. Regne Unit. Drama-Thriller-Comèdia

  Pel·lícula guanyadora de dos Oscars d’aquest any (actriu i actor secundari)

  Sinopsi:

  Mildred Hayes, una dona de 50 anys, la filla de la qual ha estat assassinada, decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la policia del seu poble en considerar que no fan prou per resoldre el cas i fer justícia.

  Tràiler:


  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • LOHENGRIN
 • COCO
 • LA PELL FREDA I ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS
 • TRES ANUNCIOS EN LAS AFUERAS
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català