• Programació estiu 2018
 • Programació estiu 2018

  Aquest estiu programem més films que mai, de tots els gèneres i per tots els gustos. Recuperem els millors films de l'any i us convidem a gaudir de les sessions especials de cinema retro, cicle de cinema coreà, la nit del cinema de por, del recital poètic Camins del Paradís i de la conferència del centenari de la Revolució Russa amb la projecció espectacular de Dr. Zhivago, les sessions de Cicle Gaudí i òpera... Un estiu de cine de veritat

EL HILO INVISIBLE

EL HILO INVISIBLE

DISSABTE 7 DE JULIOL DE 201819.30 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès Phantom thread. Dir. i Guió:...
LA FAVORITE, AMB ELINA GARANÇA DE DONIZETTI

LA FAVORITE, AMB ELINA GARANÇA DE DONIZETTI

DISSABTE 21 DE JULIOL · 19.30 H · VOSE en francès Títol original: DER FLIEGENDE HOLLÄNDER · Òpera...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • EL HILO INVISIBLE
 • LA FAVORITE, AMB ELINA GARANÇA DE DONIZETTI
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • EL HILO INVISIBLE

  DISSABTE 7 DE JULIOL DE 2018
  19.30 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès

  Phantom thread. Dir. i Guió: Paul Thomas Anderson · Estats Units · 2017 · 130 mins. BluRay · Drama · romanç

  Sinopsi:

  Al Londres de la postguerra, el 1950, el famós modista Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) i la seva germana Cyril estan al capdavant de la moda britànica, vestint a la reialesa i a tota dona elegant de l’època.

  Tràiler:  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS    

   

  Més informació

 • LA FAVORITE, AMB ELINA GARANÇA DE DONIZETTI

  DISSABTE 21 DE JULIOL · 19.30 H · VOSE en francès

  Títol original: DER FLIEGENDE HOLLÄNDER · Òpera de Richard Wagner · Transmissió en diferit des de Bayerische Staatsoper, Múnich. Director orquestra: Karel Mark Chichon
  Dirección de escena. Amélie Niermeyer. Int: Elīna Garanča, Fernand Matthew Polenzani. 157 mins.

  A l’entreacte els Amics del cinema convidem a nyoca, beure i cava a tothom.

  Sinopsi:

  La història de l'òpera transcorre a Espanya, l'any 1340, quan Castella i Portugal es van unir per lluitar contra els musulmans en la Batalla del Salat. Un dels personatges és Alfonso XI de Castella. Implica un triangle amorós entre aquest, el seu amant ( "la favorita") Leonor de Guzmán i l'amant d'ella. La història es desenvolupa davant del teló de fons de les invasions mores d'Espanya i les lluites de poder entre l'església i l'estat.

  Tràiler:   

   logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • EL HILO INVISIBLE
 • LA FAVORITE, AMB ELINA GARANÇA DE DONIZETTI
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català