• Programació estiu 2018
 • Programació estiu 2018

  Aquest estiu programem més films que mai, de tots els gèneres i per tots els gustos. Recuperem els millors films de l'any i us convidem a gaudir de les sessions especials de cinema retro, cicle de cinema coreà, la nit del cinema de por, del recital poètic Camins del Paradís i de la conferència del centenari de la Revolució Russa amb la projecció espectacular de Dr. Zhivago, les sessions de Cicle Gaudí i òpera... Un estiu de cine de veritat

DEADPOOL 2

DEADPOOL 2

DISSABTE 18 D’AGOST · 19.30 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès DIUMENGE 19 D’AGOST · 22 H · VDE Deadpool...
ISLA DE PERROS

ISLA DE PERROS

DISSABTE 18 D’AGOST 17 H · VDE DIUMENGE 19 D’AGOST 17 H · VDE / 19.30 H · VOSE en anglès Isle of...
VENGADORES: INFINITY WAR

VENGADORES: INFINITY WAR

DIMECRES 15 D’AGOST · 19 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès · Avengers: Infinity War. Dir: Anthony Russo,...
THE SQUARE

THE SQUARE

THE SQUARE · DIMARTS 14 D’AGOST 19H · VDE / 22H · VOSE Dir: Ruben Östlund Int: Claes Bang, Elisabeth...
 • DEADPOOL 2
 • ISLA DE PERROS
 • VENGADORES: INFINITY WAR
 • THE SQUARE
 • DEADPOOL 2

  DISSABTE 18 D’AGOST · 19.30 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès
  DIUMENGE 19 D’AGOST · 22 H · VDE

  Deadpool 2. Dir: David Leitch. Int: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz. 111 mins. 2018. Estats Units. Comèdia.

  Sinopsi:

  Wade Wilson (Ryan Reynolds), millor conegut com Deadpool, el seu nom de batalla i identitat antiheroica, està de tornada amb Deadpool 2 i en aquesta ocasió la seva missió serà salvar un noi anomenat Russell (Julian Dennison) de les mans d’un poderós rival anomenat Cable (Josh Brolin). En honor de donar compliment a la seva tasca, l’antiheroi formarà un grup al qual posarà el nom de X-Force. Seqüela de la reeixida pel·lícula (va recaptar més de 780 milions de dòlars a tot el món), paròdia dels superherois mutants del 2016, també protagonitzada per Reynolds.

  Tràiler:
  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS    

   

  Més informació

 • ISLA DE PERROS

  DISSABTE 18 D’AGOST 17 H · VDE
  DIUMENGE 19 D’AGOST 17 H · VDE / 19.30 H · VOSE en anglès

  Isle of dogs. Dir: WesAnderson. 101mins. 2018. Estats Units-Alemanya. Animació.

  Sinopsi:

  Després que totes les mascotes canines de Megasaki City siguin exiliades a una illa que és un abocador, un nen de 12 anys emprèn un viatge per buscar el seu gos extraviat.

  Tràiler:
  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS    

   

  Més informació

 • VENGADORES: INFINITY WAR

  DIMECRES 15 D’AGOST · 19 H · VDE / 22 H · VOSE en anglès ·

  Avengers: Infinity War. Dir: Anthony Russo, Joe RussoInt: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Benedict Cumberbatch. 156 mins. 2018. Estats Units. Ciència Ficció.

  Sinopsi:

  El totpoderós Thanos ha despertat amb la promesa d’arrasar amb tot al seu pas, portant el Guantelete de l’Infinit, que li confereix un poder incalculable. Els únics capaços de parar-li els peus són els Vengadors i la resta de superherois de la galàxia.

  Tràiler:
  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS    

   

  Més informació

 • THE SQUARE

  THE SQUARE · DIMARTS 14 D’AGOST 19H · VDE / 22H · VOSE

  Dir: Ruben Östlund Int: Claes Bang, Elisabeth Moss, Dominic West. 142mins. 2017. Suècia · Comèdia, drama.

  Sinopsi:

  Christian, mànager d’un museu d’art contemporani, s’encarrega d’una exhibició titulada “The Square” en què hi ha una instal·lació que fomenta valors humans i altruistes. Quan contracta una agència de relacions públiques per difondre l’esdeveniment, la publicitat produeix malestar al públic.

  Tràiler:
  Aquesta activitat és promoguda per:
    logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS    

   

  Més informació

 • DEADPOOL 2
 • ISLA DE PERROS
 • VENGADORES: INFINITY WAR
 • THE SQUARE
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català