• Programació estiu 2018
 • Programació estiu 2018

  Aquest estiu programem més films que mai, de tots els gèneres i per tots els gustos. Recuperem els millors films de l'any i us convidem a gaudir de les sessions especials de cinema retro, cicle de cinema coreà, la nit del cinema de por, del recital poètic Camins del Paradís i de la conferència del centenari de la Revolució Russa amb la projecció espectacular de Dr. Zhivago, les sessions de Cicle Gaudí i òpera... Un estiu de cine de veritat

JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA

JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA

DISSABTE 15 DE SETEMBRE DE 2018 · 19:30 H · VOC Direcció: Sergi Portabella. Guió:...
 • JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA
 • JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA

  DISSABTE 15 DE SETEMBRE DE 2018 · 19:30 H · VOC

  Direcció: Sergi Portabella. Guió: Sergi Portabella. Música: Gerard Pastor. 2018. Catalunya. Durada: 90 min. Gènere: Comèdia de Ficció – Llargmetratge. Versió: Original en català. Intèrprets: Max Megías , Claudia Vega, Àgata Roca, Pau Durà, Theo Cholbi. Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors.
  Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

   

  Sinopsi:

  En Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof.
  A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l’estiu passat.
  Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

  Tràiler:


   

   

   Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • JEAN-FRANÇOIS I EL SENTIT DE LA VIDA
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català