• Programació de març a abril de 2018
 • Programació de març a abril de 2018

  Us oferim una selecció dels films més reconeguts als Oscars, Goyas i Gaudis. Films plens d’ànima, bones històries, excel·lent cinematografia, de molts gèneres per triar, films per venir amb família i nens, i òperes espectaculars.

LA COLLA DE LA SELVA

LA COLLA DE LA SELVA

DISSABTE 14 D'ABRIL. 17 H · VDC Les As de la Jungle. Dir: David Alaux. Guió: David Alaux, Eric Tosti,...
LA LIBRERÍA

LA LIBRERÍA

DISSABTE 14 D'ABRIL DE 2018 · 19:30 H · VOSC The Bookshop. Dir:Isabel Coixet · Int: Emily Mortimer,...
Conferència:

Conferència: "Viabilitat i gestió emocional en el camí cap a la República"

DISSABTE 21 D'ABRIL DE 2018 · 11 H (matí) · En català A càrrec del Sr. Jordi Milà del Centre de Negocis...
Temporada d'òperes 2017-2018

Temporada d'òperes 2017-2018

 • LA COLLA DE LA SELVA
 • LA LIBRERÍA
 • Conferència:
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • LA COLLA DE LA SELVA

  DISSABTE 14 D'ABRIL. 17 H · VDC

  Les As de la Jungle. Dir: David Alaux. Guió: David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti. 2017. 97 mins. · DCP · França. Infantil. Familiar.  Animació

  Sinopsi:

  Maurici és un pingüí que va ser criat com un tigre. Es proposa al costat dels seus amics mantenir l’ordre i la justícia a la selva, com abans va fer la seva mare. Però Igor, un malvat coala, s’ho posarà difícil.

  Tràiler:   

  Claqueta        logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • LA LIBRERÍA

  DISSABTE 14 D'ABRIL DE 2018 · 19:30 H · VOSC

  The Bookshop. Dir:Isabel Coixet · Int: Emily Mortimer, Patricia Clarkson. 2017. 115
  mins. · DCP · Espanya. Drama-ambientat als anys 50

  En acabat, ressopó col·laboratiu amb les aportacions culinàries dels espectadors.
  Convidem a tots als asistents a una copa de cava i al beure.

   

  Sinopsi:

  Pel.lícula amb diversos premis, entre els quals hi ha 3 Goya i 2 Gaudí, i que narra la històriad’una dona d’un petit poble de l’Anglaterra de 1959 que decideix, en contra de l’educada però implacable oposició veïnal, obrir la primera llibreria que hi hagi hagut mai en aquesta zona.

  Tràiler:   
   
  Cicle Gaudí al Cinema Catalunya de Ribes de Freser
   
  logo generalitat DEP. CULTURA. TRANS

   

  Més informació

 • Conferència: "Viabilitat i gestió emocional en el camí cap a la República"

  DISSABTE 21 D'ABRIL DE 2018 · 11 H (matí) · En català

  A càrrec del Sr. Jordi Milà del Centre de Negocis de Catalunya i Marc Martinez de Alerta Digital.

  El cineclub dels Amics del cinema de la Vall de Ribes col·labora amb els actes organitzats de Música per la llibertat que s'organitza el dissabte dia 21 d'abril per sumar-se a la iniciativa ciutadana per donar suport als presos i exiliats polítics catalans.

  La jornada d'actes és organitzada per Música per la llibertat i les altres entitats col·laboradores són la Penya Blaugrana de la Vall de Ribes, l'Associació Catalana pels Drets Civils, l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i el Comitè de Defensa de la República de la Vall de Ribes.

  Més informació

 • Temporada d'òperes 2017-2018

  TEMP.OPERES 17 18 BR

  Més informació

 • LA COLLA DE LA SELVA
 • LA LIBRERÍA
 • Conferència:
 • Temporada d'òperes 2017-2018
 • Inici

El cineclub de les persones que fem viure el Cinema Catalunya

Amics del cinema de la Vall de Ribes. El cineclub

Amics del cinema de la Vall de Ribes

Els Amics del cinema de la Vall de Ribes és una associació constituïda l'any 2003 per potenciar el cinema a la Vall de Ribes i activitats culturals. La nostra associació acosta el cinema i la cultura a l’àmbit rural. Potenciem el Cinema Catalunya de Ribes de Freser com a sala de cinema viva. En la nostra activitat en queda exclòs tot ànim de lucre.

El Cinema Catalunya de Ribes de Freser, és una sala centenària que va tancar les seves portes l'any 2008 i va reobrir en una nova etapa l'any 2009, convertint-se en un centre cultural on es realitzen projeccions cinematogràfiques, transmissions d'òperes en directe, conferències, cinefòrums, debats, xerrades i concerts.

L'Associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes en va assumir la gestió, iniciant una campanya per salvar el cinema centenari de Ribes de Freser amb un conveni amb l'Ajuntament de Ribes de Freser. Arrel de la campanya, s'ha aconseguit l'adhesió de 390 socis actius -Ribes té una població de 1800 persones- també de socis empreses i més de 35 voluntaris obren les portes del cinema cada cop que hi ha sessió. A l’octubre de 2015, amb l’ajut de l’Ajuntament de Ribes de Freser i la Diputació de Girona, s’ha aconseguit digitalitzar professionalment el Cinema Catalunya. Els Amics del Cinema de la Vall de Ribes és un cineclub adherit a la Federació Catalana de Cineclubs.

És una de les entitats coorganitzadores del Festival Gollut, certamen de cinema compromès i fotoperiodisme. A banda del Festival Gollut, els Amics del Cinema de la Vall de Ribes programen unes 100 sessions anuals, films de tots els gèneres, de cineclub, en versió original i versió doblada, i també òperes d’estrena via satèl·lit des dels millors teatres del món en directe. El Festival Gollut, és un festival adherit a Catalunya Film Festivals, entitat que coordina els principals certàmens cinematogràfics del país.

0
0
1
s2smodern
Comparteix-ho
0
0
1
s2smodern
powered by social2s

Localització del Cinema Catalunya

FaLang Language Switcher (mòbil)

Català